Hoeveel kost het leggen van plinten?

Wat zijn de kosten van het laten plaatsen van nieuwe plinten? Dat is een goede vraag. Eerst is het goed om uit te rekenen hoeveel meter plinten er gelegd moet worden. En natuurlijk of u de plinten ook direct bij de expert wilt aanschaffen. Zij kunnen bijvoorbeeld een totaalprijs aanbieden, omdat ze de plinten ook al bij u moeten afleveren. De bezorging en de reiskosten kunt u dan al als één zien.

Waar moet u rekening houden bij het opvragen van een offerte?

Stel dat u uw plinten laat bezorgen en bezorgkosten moet betalen en er daarnaast iemand anders komt om de plinten te leggen, dan betaalt u zowel kosten voor de bezorging als voorrijkosten. Dit ligt wel een beetje aan het bedrijf waar u een offerte opvraagt. Het in rekening brengen van reiskosten is vrij normaal, vooral wanneer een expert niet direct bij u in de buurt woont. Om een goed idee te krijgen van de kosten kunt u zowel offertes opvragen bij experts bij u in de omgeving als verderop in het land. Zo kan de één een hoger uurtarief rekenen terwijl de ander van verder weg moet komen.

Wenst u zowel de plinten te kopen en te laten leggen bij één bedrijf?

Dan is het nog handiger om verschillende offertes op te vragen. U kunt deze rustig met elkaar vergelijken. Zo zal inderdaad zoals hierboven ook uitgelegd het uurtarief verschillen of zal de ander een prijs per meter hanteren. Hoeveel de reisafstand bedraagt zal ook verschillen opleveren qua bedrag. Heeft u uw keuze voor de juiste plint gemaakt, dan kunt u eindelijk de plinten laten plaatsen. Dit zorgt voor een perfecte afwerking van uw vloer en wanden. Wilt u ook genieten van een mooie afwerking, zorg er dan voor dat u het leggen van plinten uitbesteed aan een expert.